Banketbakkerij Mirthe | Iedere ochtend vers brood, gebak en banket

Oliebollen

Onze werkwijze

Naast het feit dat je heerlijke appelflappen bij ons kunt kopen kun je ze natuurlijk ook een keer zelf maken. hoe doe je dat? Voor het bereiden van appelflappen moet u onderstaande stappen volgen.

  1. Verwarm de oven voor op 225 graden celcius.
  1. Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij ze in kleine stukjes.
  1. Voeg de appelstukjes eventueel samen met krenten of rozijnen, kaneelpoeder en suiker. Voor de smaak kunt u eventueel vanillesuiker aan toevoegen.
  1. Leg het appelmengsel in de bladerdeeg en vouw deze diagonaal samen.
  1. De zijkanten van de appelflap dicht plakken met een vork.
  1. Bestrijk de appelflap met eigeel of water en strooi hier wat suiker overheen. test
  1. Laat de appelflappen bakken op 225 graden gedurende 25 minuten.

pexels-photo-209968
Christ at the Checkpoint
28 maart 2017
Lees meer

Christ at the Checkpoint
28 maart 2017
Lees meer

Verenigingsavond is afgelast
5 februari 2016
Lees meer

Test voor Karine
5 januari 2016
Lees meer

Test Nieuwsbericht
16 december 2015
Lees meer

Voedingswaarde per appelflap

Energie

Eiwit

Suiker

Vet

Eenheid per 100gr.

kcal

gram

gram

gram

Appelflap

388

5,5

23,5

22

Cake

444

7,5

25

25,5


Warme appelflappen

Appelflappen zijn het lekkerst als ze nog warm zijn. Maar laat ze wel even afkoelen voordat u ze op wilt eten, de binnenkant warmt sneller op en wordt en blijft ook heter dan de buitenkant! Meer tips? Neem contact met ons op!

Bestel online via onze site